LFS PAPUCE ADILETTE

Adidas - 280648

4.199,00 din. Ušteda: 839,80 din. (-20%)

3.359,20 din.

Cena važi 12.05.2020. do 27.05.2020. (13:00) i odnosi se isključivo na online kupovinu!

+ POVRAT 1175.72 na ĐAK karticu
Proizvod možete poručiti po ceni od 3359.20, a iznos koji je naveden kao povrat od 1175.72 biće na vašoj loyalty kartici dvadesetog dana od dana izrade računa.

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE | Tabela veličina

0800 202 201

office@thespot.rs

OPIS PROIZVODA

Adidas Adilette papuče su izuzetno udobne. Ovaj model je debitovao još 1972. godine i od tada je aktuelan, jer ostaje veran autentičnom sportskom izgledu sa konturnim stopalom i gornjištem od veštačke kože sa tri karakteristične linije.

SPECIFIKACIJA

Đon: Guma
Održavanje: Brisati vlažnim sunđerom i sapunicom
Gornjište: Poliuretan
Postava: Platno
Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: PAPUČE

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.