44%

LFS PATIKE OZWEEGO

Adidas - FX6058

14.399,00 din. Ušteda: 6.400,00 din. (-44%)

7.999,00 din.

Cena važi 25.11.2021. do 03.12.2021. (23:59) i odnosi se isključivo na online kupovinu!


RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 8.5
  • 9.5
  • 10.0
  • 10.5
  • 11.0

0800 202 201

office@thespot.rs

OPIS PROIZVODA

Pogled na adidas Ozweego siluetu dovljan je da se vidi da je ovo patika koju je adidas pokupio iz arhive 90-ih i 2000-ih. ali to uopšte nije loše. Zato što se ovaj retro stil sa modernom tehnologijom tačno uklapa u modu današnjice i podiže vaš streetwear stil na viši nivo. Njegova silueta je detaljima originalna iz 1998. Tako da Ozweego dobija posebno oblikovan đon i prepoznatljivu traku za vezivanje. Da bi se uverili da se adidas Ozweego uklapa u današnji svet, dobićete udoban adiPRENE đon za optimalno ublažavanje udaraca i udobnost kakvu niste iskusli. 

SPECIFIKACIJA

Brend: ADIDAS
Program: Muški
Robna grupa: PATIKE

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.

Posetite Thespot.rs na portalu ShopMania