• AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
  • AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
  • AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
  • AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION
AdidasOriginals SUPERSTAR FOUNDATION

SUPERSTAR FOUNDATION

Adidas - B27140

11.999,00 din.

+ POVRAT 599.95 bodova na loyalty
Proizvod možete poručiti po ceni od 11999.00 din., a iznos koji je naveden kao povrat od 599.95 biće na vašoj loyalty kartici dvadesetog dana od dana izrade računa.

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 9.0
  • 10.0
  • 10.5

0800/202-201

office@thespot.rs

OPIS PROIZVODA

Adidas Superstar, predstavlja reizdanje čuvenog modela, koji se prvi put pojavio 1969. godine, kao prva plitka, kožna patika za košarku. Prepoznatljivi po svom dizajnu, pre svega gumenom ojačanju na prstima kao zaštitnim znakom serije, modeli iz kultne Adidas Superstar serije se svrstavaju u kategoriju najpopularnijh lifestyle modela.

SPECIFIKACIJA

Održavanje: Održavati preparatima za kožu
Brisati vlažnom krpom
Đon: Guma
Gornjište: Koža
Poliuretan
Postava: Platno
Brend: ADIDAS
SubBrend: AdidasOriginals
Robna grupa: PATIKE
Program: Muški

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.