• Adidas LFS TORBA POUCH CAMO
Adidas LFS TORBA POUCH CAMO

LFS TORBA POUCH CAMO

Adidas - CD6120

2.399,00 din. Ušteda: 719,70 din. (-30%)

1.679,30 din. Dodatna ušteda: 167,93 din. (-10%)

1.511,37 din.

Cena važi 18.09.2019. do 30.09.2019. i odnosi se isključivo na online kupovinu!

+ POVRAT 75.57 bodova na loyalty
Proizvod možete poručiti po ceni od 1511.37 din., a iznos koji je naveden kao povrat od 75.57 biće na vašoj loyalty kartici dvadesetog dana od dana izrade računa.

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • 0

Odaberi veličinu

0800/202-201

office@thespot.rs

OPIS PROIZVODA

UNISEX LIFESTYLE TORBICE

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Program: Unisex
Muški
Ženski
Brend: ADIDAS
Robna grupa: TORBE

BREND

ADIDAS je lider na evropskom tržištu sportske opreme. Ova nemačka kompanija je dobila ime po svom osnivaču Adolfu Adiju Dasleru i prepoznatljiva je na tržištu sportske obuće za sve vodeće sportove: fudbal, košarku, trčanje, kao i po kvalitetnoj sportskoj odeći i aksesoaru. Adidas brend ima misiju da postane najbolji svetski sportski brend u oblasti fudbala uz slogan Ništa nije nemoguće - Impossible is nothing, a u svetu košarke uz slogan Verujte u pet - Believe In Five. Logo firme predstavljaju tri paralelne crte. Adidas je kreirao neke najpoznatijih sportskih modela i linija: Adidas Superstar, Adidas Top Ten, Adidas Beckenbauer, Adidas Universal i Adidas Smith koje su i dalje među najpopularnijim I najprodavanijim Adidas proizvodima. Nosilac je inovacija u industriji sportske opreme. Inovativnim tehnologijama koje primenjuje kako u proizvodnji obuće, tako i u proizvodnji tekstila za sve vremenske uslove I sezone: Boost, ClimaHeat, ClimaCool su samo neke od njih.
TheSpot zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.