• Hummel LFS KACKET HEATHER TEAM 39THIRTY
Hummel LFS KACKET HEATHER TEAM 39THIRTY

LFS KACKET HEATHER TEAM 39THIRTY

Hummel - 80536662

3.890,00 din.

+ POVRAT 194.5 bodova na loyalty
Proizvod možete poručiti po ceni od 3890.00 din., a iznos koji je naveden kao povrat od 194.5 biće na vašoj loyalty kartici dvadesetog dana od dana izrade računa.

RASPOLOŽIVE BOJE

IZBOR VELIČINE |

  • S/M
  • M/L

0800/202-201

office@thespot.rs

OPIS PROIZVODA

MUSKI LIFESTYLE KACKETI

SPECIFIKACIJADEKLARACIJA

Brend: HUMMEL
Robna grupa: KACKETI
Program: Muški

BREND

HUMMEL je osnovan u Danskoj 1923. godine. Uticaj Danske tradicije se ogleda u dizajnu koji prate jednostavan kroj, osnovne boje kao što su crna i siva uz kombinaciju živopisnih boja, kao i mix retro i novih trendova za urban izgled. Od 2006. Hummel je takodje angažovan i u oblasti modne obuće, gde je stavljen akcenat na udobnost i kvalitet, dok razvijene tehnologije obezbedjuju maksimalnu udobnost i zaštitu stopala pri svakom pokretu. Svaka od novih kolekcija je praćena novim i uzbudljivim stilovima koje daju laku mogućnost kombinovanja različitih stilova ovog poznatog Brenda : sport, lifestyle, moda i obuća. Classic bee ili Velika Pčela je prepoznatljivi motiv Hummel brenda. Jedan od osnovnih materijala je pamuk što ovu kolekciju čini pogodnom kako za sportske aktivnosti tako i za odmaranje. Hummel poručuje: naša je strast da dizajniramo, proizvedemo i plasiramo sportske i modno sportske proizvode noseći jedinstveno hummel nasleđe. Naša meta su timovi i ljudi sa karakterom, koji funkcionišu u zajedništvu, dobroj energiji i duhu. Mi gradimo naš biznis kroz brze odgovore na stanje na tržištu, bliske odnose sa partnerima, sa jedinstvenim i izražajnim dizajnom, dobrom pričom i kontinuiranim fokusom na isplativost.
TheSpot zadržava pravo promena cena bez prethodne najave! Podaci su informativnog karaktera i podložni su izmenama. Svi prikazani artikli su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Na žalost, ne možemo garantovati da su opisi proizvoda, prikazi fotografija i informacije bez greške.