Zakoračite u svet iluzije u The Spot-u!

Prateći svetske multibrend radnje, The Spot Beograd i Adidas pripremili su iznađenje za sve ljubitelje sportske opreme.

Pored jedinstvenog ambijenta koji donosi adidas Originals Corner, još jedan razlog da posetite našu The Spot radnju u Šoping centru Delta City jeste adidasova kabina iluzije.

 

Pod krilaticom “Discover the adidas Originals Corner“ u adidasov svet iluzije upustili smo se zajedno sa pop pevačicom Sarom Jovanović, pevačem benda Irie FM Vukašinom Markovićem, glumcem Bojanom Perićem, diskdžokejkama, Dadom Selectah, Katarinom Batutom I Nadedždom Dimitrijević, Marijom Ćurčić, kao i Vladimirom Gašićem i Minom Smiljanić. Prenosimo vam delić atmosfere sa aktivacije, a još mnogo kreativnih ideja možete potražiti na društvenim mrežama sa oznakama #originalillusion i #adidasOriginals koje dobro treba da upamtite s obzirom na to da vam mogu doneti vredne nagrade.

Kreiraj sopstvenu pozi u svetu iluzija i dođi u The Spot radnju u Delta City-ju, slikaj se u adidas kabini, a zatim okači fotografiju na društvene mreže uz obavezne hashtag-ove #originalillusion i #adidasOriginals i možda baš tvoja ideja bude nagrađena.

Sara Jovanović, Vladimir Gašić i Mina Smiljanić vas čekaju u nedelju 1. oktobra od 17.00h na istom mestu na dodeli nagrada.