EA7 - NOVA KOLEKCIJA

EA7 je osnovana 2004. godine kao sportska grana Emporio Armani kompanije i još jedna inicijativa zasnovana na vrednostima Giorgio Armani-ja. Linija kombinuje inovativne ideje i stil i razvila je snažan identitet tokom godina. Danas nudi odeću za trening i za slobodno vreme namenjenu sportskim entuzijastima i profesionalcima u sedam različitih oblasti: trening, tenis, košarka, sportovi na otvorenom, sportovi na vodi, planinski sportovi i golf.

Kolekcija za jesen i zimu nudi prozračnu odeću sa vodoodbojnim materijalima, jedinstvenu kombinacijiu prirodnih vlakana i tehničkih tkanina izrađenih sa pažnjom posvećenoj detaljima. Za ovu sezonu, klasičnije nijanse su suprotstavljene šumskom zelenom, a grafike su inspirisane elementima prirode ili reinterpretiraju EA7 logo.

Prepoznatljiv italijanski dizajn osvaja kvalitetom koji garantuje najbolji izgled u svakoj prilici. Neka svaki predstojeći dan ove sezone bude u znaku dobro provedenog vremena u sjajnim sportsko-modnim outfitima.  

Bilo da biraš neki od modela iz kolekcija Natural Ventus7, Sporty Forever ili Core osećaj prijatnosti  pamuka će te svaki put iznova oduševiti. Izgledaćeš sjajno bez mnogo truda jer su nove kolekcije pogodne za sportske aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom. 

Toplina najneznijeg zagrljaja

Zimske jakne nisu samo modni izraz, već i nužan štit od hladnoće. U susret sve hladnijim danima kreni sa novim modelom jakne koje ne samo da će te ugrejati već će uzdignuti svaki tvoj outfit upečatljivim detaljima i jednostavnim dizajnom. Bilo da želiš duži model ili cropovan EA7 je mislio na sve. Dominiraju crna, bela i plava boja, bilo koja od njh će odlično zaokužiti svaki outfit, na tebi je samo da izabereš onaj koji tebe najlepše „grli“.