Lacoste: Sportska elegancija beskompromisnog stila

Predstavljamo najnovijeg člana The Spot porodice - brend Lacoste.

Poznat kao prvi životinjski logo na odeći, krokodil je kroz 90 godina postojanja doživeo 10 transformacija do prepoznatiljivog izgleda kakvim ga danas poznajemo. Začet kao jedinstvena ideja namenjena za teniskog šampiona Rene Lacoste-a danas je brend prepoznat širom sveta kao sinonim sportske elegancije i jednostavnosti. 

Na raskršću sporta i mode, Lacoste oslobađa i stvara kretanje u životu svake osobe podstičući samoizražavanje. U svakoj kolekciji i svakoj liniji, bezvremenska elegancija brenda Lacoste uhvaćena je kombinacijom kreativnosti i tradicije. Mešavina koja svima omogućava da razviju svoj lični stil upijajući i reinterpretirajući bogato nasleđe brenda. Tako što će ga učiniti svojim. 

U svetu koji često ističe stvari koje nas razdvajaju, Lacoste elegancija nas spaja. Ujedinjuje one koji traže drugačiji put kroz život. Elegancija koja prevazilazi razlike.

Univerzalno, dostupno svima. Kreativna, inventivna elegancija koja ti omogućava da igraš i da se usuđuješ.  

Inspiriše te da prevaziđeš utvrđene norme i izmisliš osobeni still, a da pritom ostaneš veran onome što zaista jesi. Lacoste te poziva da ostvariš svoje snove. Pridruži se široj zajednici u kojoj svi poštuju i prepoznaju eleganciju jedni drugih.

 

Tvoj stil je beskompromisan? Onda su tvoje patike ovde

 

L003 NEO

Ova dinamična silueta ima gornji deo od dvoslojne tkanine – neoprenske i mrežaste, suptilne detalje koji se oslanjaju na kodove za tenis i trčanje, istovremeno sa poznatim vizualom krokodila na peti.

Elite Active

Inspirisane patikama za trčanje 70-ih, Elite Active patike su dinamične, moderne siluete sa sportskim detaljima i optimalnom udobnošću.

Sve dostupne modele brenda Lacoste potražite u našim radnjama i na online shopu.