Sa ovim poklonom nema greške!

Šta je tebi prva asocijacija na praznike? Lepa hrana, druženje, žurke, cozy atmosfera i uživanje? Ili možda kupovina poklona? Da li si tim - uživam u kupovini i idem u istu sa jasnom idejom ko šta voli i želi ili si tim - nemam ideju šta kome pokloniti u nadi da će se spontano javiti ideja tokom razgledanja.

Ono je doba godine kada nam je inspiracija za poklone najpotrebnija. Sve nas hvata praznična euforija ali sa euforijom dolaze i gužva, redovi, nedoumica da li će se ono što mi mislimo da je primamljivo zapravo i dopasti dragoj osobi. Jedinstvena prilika da kupiš poklon sa kojim nema greške – POKLON KARTICA!

Poklon kartica omogućiće ti da imaš savršen poklon koji će oduševiti svakoga jer The Spot je sinonim za mesto najboljeg stila. Tvoja omiljena osoba će ovim poklonom dobiti priliku da kupi modele odeće ili obuće nekih od najpoznatijih svetskih brendova. Bilo da favorizuje više sportski ili fashion stil ponuda je tolika da će joj izbor sigurno teško pasti -  Nike, Adidas, Puma ali i Calvin Klein, Replay, EA7 i mnogi drugi.

 

Želiš li nekom da daruješ poklon karticu?

Evo kako to možeš uraditi:

The Spot poklon kartice možeš da kupiš u svim našim radnjama na kasi gde su i izložene. Obavestite prodavca o iznosu koji želite da uplatite na karticu. Prodavac dodeljuje kartici željeni iznos. Najmanji iznos koji možeš da uplatiš iznosi 1000 rsd. Po izvršenom plaćanju, poklon kartica je aktivirana i spremna za korišcenje u okviru uplaćenog iznosa. Uz račun dobijate potvrdu o izvršenoj aktivaciji kartice sa naznačenim datumom aktivacije i tačnim iznosom. Kartica se može iskoristiti u periodu od 12 meseci od dana aktivacije i može se dopunjavati.

Karticu je moguće iskoristiiti u svim The Spot maloprodajnim objektima i ONLINE na sajtu www.thespot.rs

 

Poklon kartica za tvoje preduzeće

Pokaži zahvalnost zaposlenima pomoću ovog velikog poklona u malom pakovanju. Za više informacija obrati se na mail veleprodaja@djaksport.com 

Zato ne propusti priliku da uz savršen i originalan poklon za svoje najbliže zakoračiš u 2024. godinu.