Sneaky - Najbolji prijatelj obuće

Želiš da ti patike uvek izgledaju kao nove iz minimalno uloženog truda? Znamo koliko je važno da patike uvek budu besprekornog izgleda i zato ti predstavljamo najboljeg prijatelja svake siluete. Jedno ime za sve što ti je potrebno da lako i brzo postigneš – tek izvađene iz kutije- izgled tvoje omiljene obuće – Sneaky!

 

Sneaky proof performance protector spray sa nano zaštitom koji deluje protiv kiše, mrlja i vode. Osim toga, sprej je na vodenoj osnovi, ekološki odgovoran i nije opasan za ljude - proizvod nije na bazi aeroslola. Izdržljiva formula pruza dugotrajnu zaštitu i pogodna je za sve vrste materijala, uključujući antilop, nubuk, kozu, sintetiku i platno. 

 

Sneaky Cleaning kit za dubinsko čišćenje cipela i patika. Aplikator za cipele sa direktnim nanosenjem stvara rastvor za čišćenje i nema potrebe mešati ga sa vodom. U setu dolazi i četka koja je dovoljno čvrsta za jače delove obuće i isto tako nežna prema mekšim tkaninama. Super mekana krpa od mikro vlakana idealna je za brisanje viška prljavštine. Pogodan je za sve vrste materijala.

 

Sneaky midsole pen je marker za bojenje na bazi akrila. Boja je fleksibilna i vodootporna dizajnirana da prefarba napukli đon ili đon koji ne moze da se očisti. Nanesi sloj po želji i vrati svom đonu prvobitnu boju, Ili jednostavno promeni boju đona ili nacrtaj nesto na patici. Ovaj proizvod dolazi u pakovanju sa crnim i belim markerom sa zamenljivim vrhom za obe olovke. Marker je pogodan za upotrebu na većini materijala uključujući kožu i platno.

 

Sneaky Eraser je idelan za čišćenje antilopa, nubuka pa i gumenih đonova obuće. Ovaj komplet sadrži kristalizovanu gumu koja uklanja prljavštinu sa vlakana cipela ili patika. Četka će vratiti antilop i nubuk u prvobitno stanje. Takođe može vratiti boju na gumenim đonovima poput onih na Air Force silueti. Veličina pakovanja čini ga idealnim za putovanje.

 

Sneaky Wipes su dvostrane maramice za čišćenje cipela i ostale obuće. Svaka maramica ima jednu stranu podignutih gumenih tačkica koje pomazu u uklanjanju i čišćenju prljavštine. Druga strana je glatka i služi za nežno čišćenje osetljvih delova patike. Maramice su džepne veličine za upotrebu u pokretu i idealne su za putovanja. To su maramice sa impresivnom moći čišćenja i jedinstvene na tržištu sa ugrađenim rastvorom koji je otporan na prljavštinu.

Negovanje obuće nije samo estetska briga, već i ulaganje u dugotrajnost omiljenih patika i cipela. Pravilna upotreba Sneaky proizvoda učiniće da svaki put izgledate kao da ste upravo obuli novi par patika.