PROLEĆNI TRENDOVI NA EMPORIO ARMANI NAČIN

Vreme je idealno da odložimo teške slojeve odeće u ormare dok uživamo u toplom prolećnom suncu. Ako ti je večno pitanje šta da obučeš za opuštene prilike, a da to izgleda baš dobro, onda je tvoj izbor broj 1 ovog proleća Emporio Armani. Kreirali smo nekoliko predloga za tvoj idealni prolećni outfit, a naš predlog je da akcenat staviš na jednostavne, ali efektne komade koji će pratiti liniju tela. U sezoni proleće/leto 2024 dominiraju zemljani tonovi i klasične crne i bele boje, što je idealno za kombinovanje, zar ne?

URBANI LOOK ZA NJU I NJEGA

Njeno veličanstvo – trenerka! Ponovo je ušla na velika vrata još 2020., kada smo shvatili da je to najzahvalniji odevni komad od koga ne želimo da se odvajamo ni nakon pandemije. Naš predlog za nju jeste komplet trenerka u kombinaciji roze duksa i crnog donjeg dela sa prepoznatljivim Emporio Armani logom.

 

 

Za njega bismo izdvojili komplet trenerku u maslinasto zelenoj boji koja prati liniju tela, gde ziper na duksu daje dozu praktičnosti, te možeš da je nosiš i kao posebni komad. 

PROLEĆNI MUST HAVE 

Za tople majske dane nećeš pogrešiti ako odabereš slim fit bermude koje možeš da kombinuješ i uz polo majice u istim bojama, ili da ih nosiš uz klasične majice u drugim bojama – izbor je na tebi. Devojke će sigurno uživati u Armani haljinama koje ti pružaju neophodnu dozu udobnosti dok se krećeš uzavrelim gradskim ulicama.