NOVA KOLEKCIJA sportskih brendova

OUTFIT U BOJAMA

Adidas Farm kolekcija naš je izbor za one najsmelije!

Saradnja Adidasa i Farm Company-ja još jednom donela je kolekciju inspirisanu bogatom brazilskom kulturom, prirodom I tradicijom. Cvetni uzorci, voćni i drugi živopisni motivi po kojima je Farm Company poznat, udruženi sa Adidasovim klasičnim modelima patika, dukseva I majica rezultirali su posebnim street dizajnom koji je prepoznat kao zaštitini znak jedne subkulture koja neguje svoju jedinstvenost ali i ženstvenost. Ukolko još uvek ne poseduješ jedan od ovih komada, vreme je da budeš primećena!

Budi fešn u svakoj avanturi – Nike Tech Fleece

Nike nam i ove sezone donosi Teech Fleece koji je neprevaziđen u svojoj kombinaciji inovativnih tehnologija i udobnosti. Dizajn je kako smo i navikli moderan i sportski, prilagođen urbanom stilu života. Ova kolekcija ima funkcionalne detalje poput džepova telefona ili drugih sitnica i omogućava slobodno kretanje. Popularana među svim ljubiteljima aktivnog života ali među onima koji vole casual ali stilski izražajnu odeću.  

Za mušku kombinaciju biramo zeleni duks čija boja ga izdvaja kao apsolutnog favorita ove sezone. U kombinaciji sa crnim donjim delom koji savršeno pristaje uz upadljivo zelenu, biće top izbor za svaku aktivnost u kojoj ćeš uživati do maksimuma. 

Kada je u pitanju nežni ženski vajb lila je naš must have ove sezone. Upusti se spremno u svaku avanturu jer Nike je tu da podrži sve što  zamisliš. Ispod ovog duka potrebna ti je samo crna ili bela majica  i patike koje će predstavljati kontrast nežnoj lila a mi smo izabrali Nike TC 7900 za ovu laskavu ulogu.

 

 

Za mušku kombinaciju biramo zeleni duks čija boja ga izdvaja kao apsolutnog favorita ove sezone. U kombinaciji sa crnim donjim delom koji savršeno pristaje uz upadljivo zelenu, biće top izbor za svaku aktivnost u kojoj ćeš uživati do maksimuma. 

Puma T7 - klasik koji je uvek u modi  i fudbal kao inspiracija

Puma nam i ove sezone donosi apsolutni klasik T7 koja svoju inspiraciju pronalazi davnih 1960 u opremi za trčanje. Glavni dizajnerski element T7 kolekcije su karakteristične trake koje se protežu duž bočnih strana od ramena ali i duž celih nogavica. Ove trake su često u kontrastnoj boji u odnosu na osnovnu boju odevnog komada, što stvara prepoznatljiv i stilski izražajan izgled. Ako izabereš ovaj model, nećeš pogrešiti jer klasika je uvek u modi, pa tako I ova kolekcija igra na najsigurniju kartu – retro izgleda. Muški look smo upotpunili sa zelenim Palermo modelom koji svoju inspiraciju pronalazi u fudbalskom nasleđu i čitavoj jednoj tradiciiji koja se sada vraća na velika vrata. Zenski look je crna haljina otvorenih leđa koju će svaka devojka obožavati za predstojeće tople dane, a ženski Palermo model patika obogaćuje ovu kombinaciju i daje joj potpuno novu dimenziju.

Sada kad smo te sproveli kroz potpuno novu priču ove sezone, pozivamo te da zajedno sa nama otkriješ koji je upravo tvoj favorit, možda i da izađeš iz svoje komfor zone, eksperimentišeš sa modernim i klasičnim sportskim stilovima.