Converse Run Star Hike

Svake godine se u tmurnom februaru tradicionalno podigne neodiljivi hajp dana ljubavi. Na sve strane možeš da vidiš romantične poruke, ideje za poklone i gestove kojima se možemo poslužiti da izrazimo romantična osećanja. Kao i uvek mišljenja su podeljena, da li se prepustiti ovom hajpu „Daj mi srca, čokoladu i šljokice“ ili „To je samo jedan dan kao i svaki drugi“?

Ono što mi kažemo jeste da imamo svoj romantični favorit i verujemo da nećeš moći da odoliš njegovom dizajnu jer zaista je pravi „slatkiš“. Naš izbor dolazi iz kultnog Converse-a i sigurno će ti promeniti doživljaj ovog Dana Zaljubljenih!

Converse nasleđe

Ono što uvek možemo reći za brend Converse jeste da njegova popularnost neprolazna. Pravi je svedok različitih era, od zlatnog doba Hollywooda do pobune mladih tokom šezdesetih. Ovo nasleđe dodaje dubinu i priču svakom paru Converse patika. Njihov jednostavan dizajn, udobnost i svestranost doprinose tome da budu omiljeni izbor mnogih generacija. Oni koji zaista paze na svoj lični izraz često se vraćaju ovim ikonama stila koje odgovaraju svakoj prilici. Više od patike, one nose jedan pečat i sastavni deo subkultura kao što su punk, rock, hip-hop i skateboarding, dodajući svoj doprinos svetu umetnosti i izraza. Svakako najnoviji stilovi ne zaobilaze već pomenute patike, kao što su prilike za crveni tepih sa elegantnim toaletama, gde outfiti hrabrim kombinovanjem postaju unikatni.

RUN STAR HIKE najslađi izbor za Vday

Jedna od najprepoznatljivijih karakteristika Converse patika je njihov klasičan izgled - visoki ili niski modeli, bela ili crna boja, i prepoznatljiva zvezda na bočnoj strani. Ovaj jednostavan, ali snažan dizajn omogućava Converse patikama da se lako kombinuju sa gotovo svim odevnim kombinacijama, od opuštenih do formalnijih.

Sada je klasični model obogaćen detaljima koje govore – „Hej zaljubi se u svaki svoj korak“. Ovog Dana zaljubljenih obraduj sebe ili voljenu osobu sa jednim parom pravih lepotica.  

Važno je da ljubav prema sebi neguješ pažljivo svakog dana. Converse ti poručuje sa ovim dizajnom - Mi smo tu da ispratimo svaki tvoj dan i da budemo najbolja podrška.