Hladni dani - topli koraci!

Zima donosi ne samo hladne dane, već i priliku da pokažete svoj jedinstveni modni izraz kroz toplu i stilizovanu obuću. Ženske zimske čizme nisu samo sredstvo za očuvanje toplote, već i ključni modni dodatak koji može transformisati vaš izgled.

Moon Boot – izgled inspirisan astronautima

Inspiracija za ove čizme upečatljivog dizajna potekla je od sletanja na Mesec. Giancarlo Zanatta inspirisan obućom koju su nosili astronauti na Mesecu tokom Apollo misija, odlučio je da kreira sličan - udoban i funkcionalan dizajn koji bi odgovarao hladnim vremenskim uslovima. Veliku popularanost su stekle ’70 a ostalo je istorija. Sada su pravi modni must have u odlasku na skijanje i svim drugim snežnim aktivnostima ali ih tokom zime neretko možemo videti i na gradskim trotoarima. 

Najveća misterija jeste koja je leva a koja desna MOON BOOT. Sada smo tu da ovu misteriju otkrijemo. 

Moon Boot nema oznake "leva" ili "desna" na samoj obući, budući da su dizajnirane tako da odgovaraju obema nogama. Ove čizme imaju simetričan oblik i identičan dizajn sa obe strane, što znači da možeš nositi bilo koju čizmu na bilo kojoj nozi.

Kada obuvaš Moon Boot, ne moraš brinuti o tome da li si stavila pravu čizmu na pravu nogu, jer su namenjene udobnosti i slobodi pokreta. Važno je samo da pravilno staviš obe čizme noge i da ih pravilno zakopčaš.

Emu – tople i udobne, za najlagnije korake

Po čemu se ističu ove simpatične cizme koje dolaze iz “Down Under”, zemlje poznatoj po neverovatnom broju ovaca? Po tome što je njiihova misija da ohrabre da u svim vremenskim uslovima obuća ne bi trebalo da sputava već da pruža potpunu slobodu kretanja ali i da pruže savršeno stilizovanje.  

Ponuda koju Emu nudi je velika, ne samo za žene. Obuća je vodootporna, udobna, ukolko do sada niste obradovali svoja stopala ovom raskošnom mekoćom i toplotom koju pružaju, sada je prava prilika. Osetićes novi nivo slobode I funkcionalnosti jer tehnologija koja je korišćena za njihovu izradu počiva upravo na iskustvima svojih korisnika.

Nijedna barica nije prepreka za ove lepotice, a svaki outfit će dobiti svoju punoću sa njihovim fluffy izgledom.

 

At least but not last: Timberland - simbol izdržljivosti, stila i avanture

Godine 1973. ikona je rođena kada je kompanija Abington Shoe Company lansirala Original Timberland® čizmu visine 8 inča. Tri godine kasnije, puštena je u prodaju verzija visine 6 inča, postajući ikona kakvu danas poznajemo. 

Ono što Timberland čizme čini posebnim jeste njihov vremenski neosetljiv dizajn. Bez obzira na trendove, ove čizme su ostale relevantne i omiljene decenijama. Kombinacija klasičnog izgleda i modernih detalja čini ih prilagodljivim komadom obuće koji se lako uklapa u različite modne stilove.

Jedna od ključnih karakteristika Timberland čizama je njihova neupitna izdržljivost. Izrađene od kvalitetnih materijala i pažljivo konstruisane, ove čizme su dizajnirane da izdrže različite vremenske uslove i avanture. Bilo da lutaš gradskim ulicama ili istražuješ divljinu, Timberland čizme su pouzdan saputnik.

Kroz decenije, ove čizme su pratile generacije, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu mode i lifestyle-a.