Nike inspiracija za tople outfite

Vreme je ušuškavanja, toplih čokolada i filmova? Neeee! Pored cozy kućne atmosfere vreme je i za najbolje outfite koji će te ugrejati, a koji će učiniti da tvoj izgled bude besprekoran.

Naši sportski favoriti su iz Nike nove kolekcije. Pripremili smo tri outfita koja možeš nositi u svakoj prilici jer su apsolutni modni pogodak.

Predlog prvog outfita: Mekano, najmekanije...

Moraš da doživiš mekoću ovog Nike outfita! Belo je boja zime, a mi prizivamo sneg i neki odlazak na planinu. Totalno možeš da se zamisliš pored nekog kamina sa društvom jer izgledaš veoma stajliš, ali kao da se nisi ni malo potrudila. Just wake up like this. Monohromatski izgled smo obogatili toplim kačketom sa leopard printom i najudobnijim Emu čizmicama.

Predlog drugog outfita: Ljubav za ljubičasto

Tražiš boju sezone? Nike nas je još jednom iznenadio neverovatnom nijansom boje koja je toliko upečatljiva da nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Donji deo i jakna čine impresivni komplet savršenog dizajna koji prati linije tela. Jer brend Nike kaže najvažnije je kako se ti osećaš, a njegova misija je da se u svemu osećaš kao boginja!

 

Predlog trećeg outfita: Nike to Black!

Ništa ne stoji tako dobro kao crni komadi to je poznato, ali mi ti kažemo ništa ne stoji kao ovaj crni Nike komplet! Upotpunili smo ga maslinasto zelenom jaknom i Air Max 90 Goretex patikama.

Nadamo se da smo te inspirisali i da te hladno vreme neće sprečiti već naprotiv - podstaknuće te da eksperimentišeš sa bojama i teksturama do pravog stilskog pogotka.

 

Galerija: