Predstavljamo novi brend  - Hugo Boss

Kada se sve više priča o održivoti u modi i kada je hiperprodukcija na maksimumu, postoje brendovi koji zaista neguju dizajn koji će trajti večno.

Ponosni smo što možemo da predstavimo novog člana The Spot porodice - brend HUGO BOSS. Kompanija se predstavlja sada sa dva potpuno nezavisna brenda Hugo i Boss koji komuniciraju isti kvaliet, održivost ali malo drugačije stilove. Svaki od ova dva brenda neguje svoju individualnost i vizuelni identitet koji se pažljivo gradi u modnom svetu.

Tamo gde se savremeni minimalizam susreće sa opuštenim detaljima izuzetno popularna linija karakteriše se savremenim komadima, finim kvalitetom materijala i pažnjom prema detaljima. Hugo Boss carstvo je impresivno proširilo svoj doseg od svog osnivanja 1920-ih godina. Sada opštepoznato kao prva adresa za statement odevne komade, brend je postao jedna od najpoznatijih međunarodnih modnih kuća, sinonim za inovativnu i tradicionalnu, elegantnu izradu.

Pored prepoznatljivog asortimana proizvoda, HUGO BOSS je poznat i po ogranizovnju događaja, kampanjama i saradnjama. Ovim putem jasno je istaknuto pozicioniranje dva brenda BOSS i HUGO na tržištu. To uključuje revije na međunarodnim Nedeljama mode, sponzorstvo sportskih turnira i vrhunskih sportista. Sponzorstvo sportskih turnira i vrhunskih sportista dodatno ističe angažman brenda u različitim sferama života.

Obožavaoci širom sveta pozvani su da prate svoj omiljeni brend i učestvuju u kampanjama na društvenim medijima na zvaničnim kanalima brenda.

Dva lica brenda: BOSS i HUGO

Jedinstvena karakteristika Hugo Boss brenda je dvostruka priroda njegovih brendova - BOSS i HUGO. BOSS je sinonim za poslovnu eleganciju i sofisticiranost, dok HUGO donosi hrabar, progresivan pristup modi. Komadi koji su odvažni ali i ležerni. Oba brenda dele visoke standarde kvaliteta, inovacije i održivosti, čineći ih prvim izborom za svakog ljubitelja mode.

Underwear

Udobnost susreće luksuz u kolekcijama donjeg veša. Sa pažljivo odabranim materijalima i inovativnim dizajnom, donji veš obećava besprekornu udobnost uz sofisticirani pečat stila. Osećaj se sigurno i elegantno poruka je koju šalju raskošne linije donjeg veša.

Patike

Patike predstavljaju spoj udobnosti i bezvremenskog stila. Bez obzira da li krećeš na posao, ili u opušteni vikend izlazak i druženje, HUGO i BOSS patike su tu da pruže podršku svakom tvom koraku.

Hugo Boss brend ne samo da premašuje modne granice, već i postavlja nove standarde u eleganciji, inovaciji i održivosti. Sa svojom kombinacijom besprekornih krojeva, vrhunskog kvaliteta i avanturističkog duha, Hugo Boss ostaje sinonim za sofisticiranost u svetu mode. Bez obzira na to da li izabrati BOSS ili HUGO, Hugo Boss obećava iskustvo koje izlazi izvan očekivanja.